News

Saame kokku ja arutame kinnisvara ühisinvesteerimisest!

Kinnisvara ühisrahastamine on saanud aina rohkem kõneainet ning viimase paari aastaga kogunud märkimisväärselt populaarsust. Ka Eestis on aktiivselt tegutsemas mitu platvormi, kes pakuvad inimestele võimalust investeerida kinnisvarasse. Sarnaselt kinnisvara ühisrahastusele on maailmas populaarsust kogumas kinnisvara ühisinvesteerimine. Mis vahe on kinnisvara ühisrahastamisel ja ühisinvesteerimisel?

BitOfProperty kutsub sind kuulama ja arutlema kinnisvara ühisinvesteerimise teemadel

teisipäeval, 12.09.2017, kell 18.30 @Lift99

Põhiteemaga seonduvalt pakub BitOfProperty kõigile tulijatele võimalust esmakordselt tutvuda beta platvormiga. Meie meeskonna eesmärgiks on luua investori soovidele vastav platvorm ja selleks vajame Teie varajast tagasisidet, mida hindame äärmiselt kõrgelt.

 

Saa osa kinnisvarasse investeerimise revolutsioonist!

 

Kui soovid olla esimeste seas, kes näevad BitOfProperty beta platvormi ning arutleda kinnisvara ühisinvesteerimise teemadel, palume sul kinnitada enda soovist osaleda, saates email järgnevale aadressile: team@bitofproperty.com . Tänase seisuga 6 kohta veel jäänud!

BitOfProperty tegemistega saad kursis olla kui registreerid end meie kodulehel: www.bitofproperty.com

 

Discussion

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s